Laadukkaat harjakonepalvelut Turussa ja koko
Varsinais-Suomessa

Harjakonepalvelu Turun seudulla

Yritys, kunta tai kaupunki – kun kiinteistösi piha-alueet ja tieosuudet on pidettävä siisteinä, turvallisina sekä miellyttävinä liikkua, hyödynnä O. Kylänpään harjakonepalvelu Turku–Varsinais-Suomi-alueella!


Meiltä kiinteistönhoidon konkareilta pihan harjaus ja muu pihan putsaus hoituu sujuvasti ammattitaitoisen koneenkuljettajan ja harjakoneen kera. Asfaltille jääneestä hiekoitussepelistä ja muusta roskasta päästään tehokkaasti eroon autossa olevan imulakaisu-ominaisuuden ansiosta.

Teemme myös asfaltin painepesut. Kysy lisää palvelustamme tai pyydä suoraan tarjous ottamalla yhteyttä, niin me laitamme asfalttialueet kuntoon, sekä pienet että suuret sellaiset! 


Kun talvi jää taakse, tilaa meiltä pihojen ja katujen kevätpesu

Kevään tullen harjaus ja asfaltin puhdistus voidaan aloittaa lumen ja jään sulettua pihoilta, parkkipaikoilta, kävelyteiltä,

pyöräteiltä, työmailta sekä terminaalialueilta.

Meidän koneillamme hoituu tehokkaasti sekä hiekoitussepelin poisto että asfaltin pesu. Samalla järjestyy terveydelle haitallinen katupölyn poisto. Kokenut koneenkuljettajamme osaa luovia pihoilla ja kaduilla liikenteen seassa tarkoin ja turvallisin ottein sekä työskennellä harjakoneen kanssa huolellisesti.

Toki palvelemme asfaltin puhdistustehtävissä myös muina ajankohtina. Kysy lisää! Kerromme mielellämme tarkemmin milloin ja miten piha-alueet ja tiet olisi hyvä pitää kunnossa. 


Asfaltin harjaus on hyvää asiakas- ja asukaspalvelua

Liikekiinteistösi harjattu ja pesty piha osoittaa hyvää asiakaspalvelua. Kun sora on aika siivota asfaltilta, se kannattaa myös tehdä niin pian kuin mahdollista. Sora rikkoo helposti

kengänpohjat, jopa pyörän kumit, ja tuulen mukana pöllyävää katupölyä ei kukaan tahdo saada kasvoille, saati hengitysteihin.

Myös taloyhtiöissä hyvin järjestetty pihojen lakaisu ja pihojen harjaus vaikuttavat asumismukavuuteen sekä turvallisuuteen. Kalustollamme pystytään hoitamaan ahtaidenkin piha-alueiden puhdistukset. 


Kiinteistönhuoltoa kesästä talveen – miten muutoin voisimme palvella?

Palveluihimme kuuluvat myös muut ulkoalueiden hoitotyöt, kuten lumityöt ja muu talvikunnossapito sekä erilaiset viherhoitotyöt. Lisätietoja löydät kiinteistönhoito-sivulta. Niin ikään voit vuokrata meiltä kätevät vaihtolavat vaikka remontti- tai pihatalkoisiin.


Jutellaan niistä kohteista, alueista ja aikatauluista, missä palveluillemme olisi käyttöä. Räätälöimme harjakonepalvelut ja muut tarvitsemasi palvelut joustavasti ja yksilöllisesti juuri Sinun toiveisiisi sekä tarpeisiisi sopiviksi. Olemme käytettävissäsi Turun ja koko maakunnan alueella.