Pesupalvelu, pumppaukset ja vedensiirrot Turun alueella

O. Kylänpää Oy tarjoaa liikkuvaa pesupalvelua Turun ja Varsinais-Suomen alueella kaikille kiinteistöille ja ulko-alueille. Pesupalvelumme kalusto on laaja ja monipuolinen sekä riippumaton ulkopuolisesta sähköstä tai vedestä. Liikkuvan kalustomme avulla voimme hoitaa myös haastavampia kohteita ja pääsemme sujuvasti ahtaisiinkin paikkoihin. Pesupalvelumme kalusto soveltuu painepesuihin, kuumavesipesuihin, veden siirtoihin ja pumppauksiin. Kysy meiltä edullinen tarjous pesupalveluista!

Painepesu on tehokas, nopea ja edullinen tapa puhdistaa erilaiset pinnat

Painepesu soveltuu erilaisten pintojen tehokkaaseen puhdistukseen. Pesukalustomme mahdollistaa kohteiden puhdistuksen aina katto- ja julkisivupinnoista laajoihin piha-alueisiin ja parkkialueisiin, terminaaleihin ja työmaa-kohteisiin.

Julkisivun ja katon pesu painepesulla

Painepesulla saadaan talojen seiniltä ja katoilta erilaiset sammaleet ja sienikasvustot poistettua tehokkaasti. Samalla saadaan pinta näyttämään uudemmalta ja näin myös maalausväli pitenee. Julkisivun pesu on järkevää suorittaa julkisivupinnoissa parin vuoden välein. Se ylläpitää kiinteistösi arvoa ja pidentää myös maalipinnan ikää. Nostimen avulla yletämme korkeallekin, jopa 20m saakka. Meiltä saat myös erilaisten kattojen pesut, kuten tiilikaton pesun ja peltikaton pesun. Katon pesu on tehokas tapa sammaleen poistoon ja saa kattosi näyttämään taas kuin uudelta!

Painepesun avulla poistamme myös graffitit julkisivuista.

Liikennemerkkien ja liikenteenohjauslaitteiden pesu

Liikuteltava painepesukalustomme mahdollistaa nopean puhdistuksen liikennemerkeille, tietyömaiden liikenteenohjauslaitteille ja muulle, esimerkiksi tietyömaan käytössä olevalle kalustolle.

Piha-alueiden pesut

Pesemme taloyhtiöiden, teollisuus- ja liikekiinteistöjen piha- ja parkkialueet sekä laajatkin asfaltoidut kentät, kuten terminaalit ja työmaat. Tarpeen vaatiessa suoritettava painepesu puhdistaa piha-alueen irtopölystä ja lakaisukoneen jättämästä liasta. Suosittelemme painepesua piha-alueille ja parkkipaikoille erityisesti keväisin.

Lue lisää myös teiden kunnossapitopalvelustamme!

Markiisien pesut

Markiisien pesu käy helposti ja vaivattomasti ammattitaitomme ja kalustomme turvin. Pesemme esimerkiksi liikekiinteistöjen markiisit yhdessä julkisivupesun kanssa tai erikseen.

Muut pesupalvelut

Pesupalvelumme tekee myös muiden erityisosaamista vaativien kohteiden pesua, kuten:

  • Uima-altaiden pesut
  • Graffitien poistot
  • Pihalaatoitusten ja puuterassien pesut
  • Siltojen pesut

Myös puhdasvesikuljetukset ja luistelukenttien jäädytystyöt saat meiltä.

Ota yhteyttä liikkuvaan pesupalveluun Turun seudulla

Kun tarvitset tehokasta ja perinpohjaista pesupalvelua kiinteistöllesi Turun alueella tai muualla Varsinais-Suomessa, ota meihin yhteyttä! Laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen tarvitsemastasi työstäsi ja hoidamme työt laadukkaasti ja ammattitaidolla ripeästi ja tehokkaasti.

pihan pesu pesupalvelut