Vuokraa vaihtolava kaikkiin kohteisiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa

Talkoot tai remontti tulossa? O. Kylänpää Oy tarjoaa vaihtolavojen vuokraukset erilaisiin tarpeisiin niin yksityisasiakkaille, yhdistyksille, yrityksille kuin taloyhtiöillekin. Saat vaihtolavat vuokrattua Turun seudulla ja joustavasti myös muualla Varsinais-Suomessa. Vuokraamme vaihtolavoja niin lyhyiksi kuin pidemmiksikin ajoiksi tarpeesi mukaan.

Roskalava, siirtolava, remonttilava – vaihtolava joka tarpeeseen

Vaihtolavat soveltuvat hyvin esimerkiksi remonttilavoiksi, talkoolavoiksi, muuttolavoiksi, roskalavoiksi tai muunlaisiksi jätelavoiksi. Sinä päätät käyttötarkoituksen! Meiltä saat vaihtolavan joka tarkoitukseen sekä sen kuljetuksen.

Mitä vaihtolavapalveluun kuuluu?

Tarjoamaamme vaihtolavapalveluun kuuluu, että tuomme vaihtolavan paikalle ja haemme sen pois sovittuna ajankohtana. Hoidamme myös vaihtolavan tyhjennyksen, eli toimitamme jätteet asianmukaiseen jatkokäsittelyyn – ympäristöä kunnioittaen.

Vaihtolavan hinta

Vaihtolavan hinta vaihtelee aina vuokrauksen kestosta ja mahdollisista lisäpalveluista. Hinta sisältää tuonnin ja viennin. Jos palveluun kuuluu jätteiden käsittely, jätemaksu lisätään vielä erikseen hinnan päälle. Kysy tarkempi tarjous haluamallesi vaihtolavapaketille!

Ota yhteys vaihtolavojen vuokraajaan Turun seudulla

Vaihtolava vuokralle pidemmäksi tai lyhyeksi aikaa, talkoolavaksi, roskalavaksi, remonttilavaksi, siirtolavaksi – kaikki onnistuu! O. Kylänpäältä saat vaihtolavojen vuokrauksen sekä kuljetukset.

vuokraa vaihtolavat Turku ja Varsinais-Suomi