Ulkoalueiden kiinteistönhoito kesät talvet Turun alueella ja Varsinais-Suomessa

O. Kylänpää Oy tarjoaa tehokasta ja huolellista kiinteistönhoitoa kaikille ulko- ja piha-alueille Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Näin varmistamme kiinteistösi viihtyvyyden ja sen arvon säilymisen parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakkainamme on asuinkiinteistöjä, yksityisiä kotitalouksia, liikekiinteistöjä sekä terminaalialueita, joilla raskaan liikenteen sujuva liikennöinti on ensiarvoisen tärkeää.

Tutustu lisää referensseihimme!

Lumityöt ja muu talvikunnossapito

Talvisin hoidamme kiinteistöjen piha-alueiden lumityöt, auraukset ja hiekoitukset sekä samalla huolehdimme myös siitä, että portaiden edustat ja kulkuväylät ovat turvallisia kulkea. Kuljetamme kustannustehokkaasti ylimääräiset ja liikennöintiä häiritsevät lumikasat pois ja varmistamme kattolumien poistolla, ettei kattorakenteiden kestävyys joudu äärirajoille suurten lumimassojen takia.

Kesäkausien piha-alueiden puhtaanapito

Keväisin sulan kauden vakiinnuttua harjaamme pihoilta ja teiltä hiekoitussepelit ja kuljetamme ne pois. On erityisen tärkeää, että kadut ja pihat voidaan puhdistaa kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Kalustomme kapasiteetti mahdollistaa ahtaiden taloyhtiöiden piha-alueiden sekä suurien ja vaativien terminaalialueiden tehokkaan puhdistustyön. Pihojen pesulla varmistamme, että hienojakoinen aines saadaan piha-alueilta pois. Lue lisää pesupalveluistamme. Jos kesällä haluatte järjestää pihatalkoot tai vintin tyhjennyksen, siihen saatte meiltä myös vaihtolavat vuokralle.

Viherhoito

Kesällä huolehdimme säännöllisillä nurmikon leikkuilla sekä istutusten hoidolla siitä, että kiinteistösi yleisilme on siisti ja huoliteltu. 

Kuivaimutyöt

Imulakaisuautoillamme saamme poistettua mm. purua ja hiekkaa talojen alapohjista.

Kysy kilpailukykyinen tarjous ulkoalueiden kiinteistönhoidosta Turun seudulla

Jos tarvitset kiinteistöllesi, taloyhtiöllesi tai vaikka yrityksellesi tehokasta ja pätevää kiinteistönhoidon kumppania, ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous! O. Kylänpää Oy tarjoaa kiinteistönhoito- ja kunnossapitotyöt kesät talvet aina silloin kun niitä tarvitset Turun seudulla sekä kaikkialla Varsinais-Suomessa.

kiinteistönhoito