Ympärivuotinen ulkoalueiden kiinteistönhoito Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

O. Kylänpää Oy tarjoaa huolellista kiinteistönhoitoa ulko- ja piha-alueille Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomen alueella. 

 

Asiakkainamme on asuin- ja liikekiinteistöjä, yksityisiä kotitalouksia sekä terminaalialueita, joilla raskaan liikenteen sujuva liikennöinti on ensiarvoisen tärkeää.

Painepesurilla katto- ja julkisivupesut, markiisien pesu sekä graffittien poisto

Pesukalustomme mahdollistaa kohteiden puhdistuksen katto- ja julkisivupinnoilta.
Painepesulla saadaan talojen seiniltä ja katoilta erilaiset sammaleet ja sienikasvustot
poistettua tehokkaasti. Laadukkailla pesu- ja homeenestoaineilla pesutulos säilyy
pidempään. Nosturien avulla yletämme korkeallekin pesukohteisiin. Painepesureilla
puhdistamme markiisit ja poistamme myös graffitit.

Piha-alueiden puhtaanapito kesäkuukausina

Keväisin harjaamme pihoilta ja teiltä hiekoitussepelit ja kuljetamme ne pois. Kalustomme mahdollistaa niin taloyhtiöiden ahtaiden piha-alueiden kuin suurien terminaalialueidenkin tehokkaan puhdistustyön. Pihojen pesulla varmistamme, että hienojakoinen aines saadaan piha-alueilta pois.


Viherhoidon palveluilla pidämme kiinteistösi yleisilmeen siistinä ja huoliteltuna. Leikkaamme muun muassa nurmikot ja hoidamme istutukset. 


Vuokraamme myös vaihtolavoja kiinteistösi pihatalkoisiin.

Lue lisää

Liikkuvaa pesupalvelua kiinteistöille ja ulkoalueille

Pesupalvelumme monipuolinen kalusto on riippumaton ulkopuolisesta sähköstä tai vedestä. Sen avulla voimme hoitaa myös haastavampia kohteita. Pesupalvelumme kalusto soveltuu painepesuihin, kuumavesipesuihin, veden siirtoihin ja pumppauksiin.

Lumityöt ja muu talvikunnossapito

Hoidamme kiinteistöjen piha-alueiden lumityöt, auraukset ja hiekoitukset. Huolehdimme myös, että portaiden edustat ja kulkuväylät ovat turvallisia kulkea. Kuljetamme kustannustehokkaasti liikennöintiä häiritsevät lumikasat pois. Kattolumien poistolla varmistamme, ettei kattorakenteiden kestävyys joudu äärirajoille lumimassojen takia.

Pyydä tarjous

Märkä- ja kuivaimutyöt

Tyhjennämme öljynerotuskaivot, sakokaivot ja hiekaneroituskaivot. Pystymme myös poistamaan tukoksia putkistoista viemärinavaussuuttimilla. Palveluihimme kuuluvat lisäksi kuivaimutyöt. Imulakaisuautoillamme saamme poistettua muun muassa purua ja hiekkaa talojen alapohjista.

Jos tarvitset pätevää
kiinteistönhoidon kumppia, ota
yhteyttä meihin!

Ota yhteyttä