Monipuolista teiden kunnossapitoa Etelä-Suomen alueella

Ota yhteyttä

O. Kylänpää Oy tarjoaa teiden kunnossapidon palvelut niin pinnoitetuille teille kuin sorateillekin vuoden ympäri. Palvelemme yksityistiekuntia ja hoidamme isoimmatkin tiehallinnon kokonaisurakat Turun seudulla sekä kaikkialla Varsinais-Suomessa.

 

Tarvitsitpa sitten katujen, yksityisteiden tai muiden teiden kunnossapitoa, ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous.

Piennarten niitto ja vesakoiden raivaus

Tienpientareiden niitto säännöllisesti tehtynä antaa lisää näkyvyyttä risteyksissä ja mutkikkailla teillä. Säännöllisellä niitolla ehkäistään myös vesakoituminen pientareilla ja ojissa. Kun pientareiden niitto suoritetaan vuosittain, säästetään tienhoitokustannuksissa, koska paksumpia puunrunkoja ei näin pääse kasvamaan. Niittokalustomme mahdollistaa niitot ja vesakoiden raivaukset tien reunasta aina kahdeksaan metriin asti.

 

Voit tehdä kanssamme vuosisopimuksen tai tilata niiton tarpeen vaatiessa.

Pyydä tarjous

Tien lanaus ja suolaus

Säännöllisellä tien lanauksella ennaltaehkäistään kuoppien syntyä ja soratien rakenteen vioittumista. Tehokkaalla suolauksella ehkäistään sorateiden pölyäminen ja siitä aiheutuvat haitat tien kunnolle ja ympäristölle sekä myös tiellä liikkujille. Suolauksen ansiosta tien hienojakoinen irtoaines pysyy paremmin paikoillaan, eikä uutta soraa tarvitse lisätä niin usein.

Teihin liittyvät pesupalvelut

Pesuautolla hoidamme niin siltojen kuin alikulkujenkin puhdistukset. Liikuteltava painepesukalustomme mahdollistaa nopean puhdistuksen liikennemerkeille, tietyömaiden liikenteenohjauslaitteille ja muulle, esimerkiksi tietyömaan käytössä olevalle kalustolle. Pesuautolla hoidamme laajojen parkkialueiden tehokkaan puhdistuksen. Hoidamme myös ojarumpujen aukaisua ja huuhtelua.

Katujen kunnossapito

Tarjoamme myös pinnoitettujen teiden ja katujen kunnossapitoa. Ennen kesää ilmassa on runsaasti katupölyä, jota hengitämme. On erityisen tärkeää, että kadut voidaan puhdistaa pölystä kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Kun pyörätiet on huolellisesti puhdistettu, on jokaisen turvallista liikkua tiellä.

 

Talvisin hoidamme teiden auraukset sekä tarvittavat hiekoitukset. Kalustomme teiden talvikunnossapitoon on valmiina heti ensilumen tultua ja palvelee koko talven ajan.

Kiinteistönhoito

Sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset

Sadevesi- ja hiekanerotuskaivojen tyhjennykset tulisi teettää vähintään kerran vuodessa ja samalla tarkistuttaa niiden kunto. Hoidamme sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset ja puhdistukset kustannustehokkaasti.

Jos tarvitset teiden

kunnossapitoon osaavaa tekijää,

ota meihin yhteyttä!

Pyydä tarjous!