Teiden kunnossapito Varsinais-Suomessa

O. Kylänpää Oy tarjoaa laadukasta ja monipuolista teiden kunnossapitoa niin pinnoitetuille kuin sorateille vuoden ympäri. Palvelemme asiakkaitamme teiden kunnossapidossa Turun seudulla sekä kaikkialla Varsinais-Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin yksityistiekunnat kuin isoimmat tiehallinnon kokonaisurakat. Tarvitsitpa sitten katujen kunnossapitoa, yksityistien kunnossapitoa tai muiden teiden kunnossapitoa, ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous!

Tienpientareiden niitto

Tiet vaativat myös kesällä kunnossapitoa, jotta liikenne sujuu turvallisesti. Tienpientareiden niitto säännöllisesti tehtynä antaa lisää näkyvyyttä risteyksissä ja mutkikkailla teillä. Säännöllisellä niitolla ehkäistään myös vesakoituminen pientareilla ja ojissa. Kun pientareiden niitto suoritetaan vuosittain, säästetään tienhoitokustannuksissa, koska paksumpia puunrunkoja ei näin ollen pääse kasvamaan. Niittokalustomme mahdollistaa niitot ja vesakon raivaukset tien reunasta aina kuuteen metriin saakka. Huolehdimme niittotöistä tarpeenne mukaan, voit tehdä kanssamme vuosisopimuksen tai voit tilata niiton tarpeen vaatiessa.

Tien lanaus ja suolaus

Säännöllisellä tien lanauksella ennaltaehkäistään kuoppien syntyä ja soratien rakenteen vioittumista. Tehokkaalla suolauksella ehkäistään sorateiden pölyäminen ja siitä aiheutuvat haitat tien kunnolle ja ympäristölle sekä myös tiellä liikkujille. Suolauksen ansiosta tien hienojakoinen irtoaines pysyy paremmin paikoillaan eikä uutta soraa tarvitse lisätä niin usein.

Tiesitkö, että yksityistiet voivat saada tiehoitoon valtionavustusta?

Teiden talvikunnossapito

Talvisin hoidamme teiden auraukset sekä tarvittavat hiekoitukset. Kalustomme teiden talvikunnossapitoon on valmiina heti ensilumen tultua ja palvelee koko talven ajan aina kun tarve tulee.

Lue lisää teiden talvikunnossapidon hinnoitteluperusteista!

Katujen kunnossapito

Tarjoamme myös pinnoitettujen teiden ja katujen kunnossapitoa. Ennen kesää ilmassa on runsaasti katupölyä, jota hengitämme. On erityisen tärkeää, että kadut voidaan puhdistaa pölystä kustannustehokkaasti ja nopealla aikataululla. Kun pyörätiet on huolellisesti puhdistettu irtosepelistä ja syksyn puunlehdistä, on jokaisen turvallista liikkua tiellä.

Liikennemerkkien ja katujen pesu

Pesuautolla hoidamme siltojen, alikulkujen sekä katujen ja liikennemerkkien puhdistukset. Katujen pesu hoituu meillä säännöllisin väliajoin tai yksittäisinä tilauksina. Lue lisää pesupalvelustamme.

Sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset

Sadevesikaivojen ja hiekanerotuskaivojen tyhjennykset tulisi teettää vähintään kerran vuodessa ja samalla tarkistuttaa niiden kunto. Hoidamme sadevesikaivojen hiekkatyhjennykset ja puhdistukset kustannustehokkaasti.

Kysy tarjous teiden kunnossapidosta Varsinais-Suomessa

Kun tarvitset tiellesi tai katualueellesi teiden kunnossapidosta vastaavaa, olemme oikea kumppani hommaan. Hoidamme kaikkia tie- ja katualueita Turun alueella ja kaikkialla Varsinais-Suomessa. Kysy meiltä kilpailukykyinen tarjous!

niittotyö