Vaihtolavojen vuokraus ja kuljetukset Turussa ja koko Varsinais-Suomessa

Ota yhteyttä

O. Kylänpää Oy vuokraa ja kuljettaa vaihtolavat. Palvelemme Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

 

Lue tältä sivulta lisää vaihtolavojen vuokrauksesta ja kuljetuksesta! Meihin voit ottaa aina yhteyttä kysyäksesi lisätietoja tai pyytääksesi tarjouksen.

Vuokraa vaihtolava kaikkiin kohteisiin

O. Kylänpää Oy vuokraa vaihtolavat erilaisiin tarpeisiin niin yksityisasiakkaille ja yhdistyksille kuin yrityksille ja taloyhtiöillekin. Vuokraamme vaihtolavoja sekä lyhyiksi että pidemmiksi ajoiksi tarpeesi mukaan.

 

Vaihtolavoja löytyy eri kokoja, joten jokaiseen tarpeeseen löytyy meiltä oikeanlainen lava. Lisäksi voit vuokrata meiltä osastoivan lavan, jonka avulla pystyt lajittelemaan jätekuorman. Samalla säästät luontoa ja rahaa.

 

Vaihtolavat soveltuvat hyvin esimerkiksi remonttilavoiksi, talkoolavoiksi, muuttolavoiksi, roskalavoiksi tai muunlaisiksi jätelavoiksi. 

Pyydä tarjous

Mitä vaihtolavapalveluun kuuluu?

Tarjoamaamme vaihtolavapalveluun kuuluu vaihtolavan paikalle tuominen ja sen pois hakeminen sovittuna ajankohtana. Hoidamme myös vaihtolavan tyhjennyksen, eli toimitamme jätteet asianmukaiseen jatkokäsittelyyn – ympäristöä kunnioittaen.

 

Vaihtolavan vuokrauksen hinta vaihtelee aina vuokra-ajan kestosta ja mahdollisista lisäpalveluista riippuen. Hinta sisältää tuonnin ja viennin. Jos palveluun kuuluu jätteiden käsittely, jätemaksu lisätään erikseen hinnan päälle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous haluamallesi vaihtolavapaketille!

Kattava kalustomme mahdollistaa monipuoliset kuljetuspalvelut

Kuljetuskalustoomme kuuluu pakettiautoja ja vaihtolavakuorma-autoja sekä täysperävaunu. Kuljetuspalvelumme sisältävät:

  • jätekuljetukset

  • maa-aineskuljetukset

  • sora- ja sepelikuljetukset

  • lavettikuljetukset

  • työkonekuljetukset

  • puhdasvesikuljetukset.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
kuljetuspalveluistamme!

Kuljetuspalvelumme palvelee teitä.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!